Πόνος στο γόνατο: Αίτια, συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση | Shape

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Πόνος στο γόνατο αίτια

  Ο εξειδικευμένος ορθοπεδικός χειρουργός Γεώργιος Μπεσίρης μιλάει στο περιοδικό Shape και μας αναλύει όλες τις λεπτομέρειες εμφάνισης πόνου στο γόνατο.

  Διαβάστε το άρθρο εδώ:

  Πόνος στο γόνατο: Αίτια, συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση

   

  πόνος στο γόνατο αίτια

   

  Ο Μπεσίρης Γεώργιος είναι ορθοπεδικός χειρουργός  εξιδεικευμένος στην Αρθροσκόπηση Γόνατος, την Ορθοπεδική Αρθροπλαστική Γόνατος, την Ενδοσκοπική Δισκεκτομή, την θεραπεία της δισκοκήλης με Discogel. Φυσικά αναλαμβάνει την θεραπεία και αποκατάσταση όλου του φάσματος των ορθοπεδικών παθήσεων. Επικοινωνήστε με τον ορθοπεδικό χειρουργό Γεώργιο Μπεσίρη και την εξειδικευμένη ομάδα της Orthopedia και κλείστε ραντεβού για μία εξατομικευμένη διάγνωση.

  Η πολύχρονη εμπειρία του σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, καθώς και στην ιατρική κάλυψη ποικίλων αθλητικών συλλόγων, παράλληλα με την θεώρηση της ιατρικής ως λειτούργημα, τον οδηγεί στην ίδρυση της Orthopedia, με στόχο την παροχή ορθοπεδικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα.

  Στόχος μας είναι η υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε ορθοπεδικής πάθησης

   

  Επισκεφθείτε το Ιδιωτικό Ιατρείο του εξιδεικευμένου Ορθοπεδικού Χειρουργού Γεώργιου Μπεσίρη στην καρδιά της Αθήνας. Στην οδό  Επτανήσου 29 & Κεφαλληνίας.

  Κλείστε ραντεβού για μία εξατομικευμένη διάγνωση και θεραπεία σε κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα. Ο Δρ. Μπεσίρης και οι συνεργάτες του θα είναι δίπλα σας για να βρουν λύση με καθόλου έως ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους, με άμεση αποκατάσταση.

  Στο ιδιωτικό μας ιατρείο χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες μεθόδους για κάθε είδους θεραπευτική μέθοδο.